Landslagsuppehållet är äntligen över och Tippa.nu kan kicka igång fotbollshelgen med spelförslag från The Championship i England och mötet mellan Derby County-Hull City på Pride Park Stadium.

Vi start helgen med spelförslag från den näst högsta ligan i England då vi tycker oddset är riktigt inbjudande. Pride Park Stadium gästas av ett Hull som vann enkelt med 4-0 över Bolton som efter fem omgångar är jumbo i The Championship. Derby hade det betydligt svårare mot nykomlingen Sheffield United och förlorade med 3-1, där slutresultatet inte speglar matchen helt riktigt.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Det har varit mycket deadline -dramatik när Derby skulle signa Maikel Kieftenbeld från Birmingham City den 31 augusti då allt skulle vara klart att Kieftenbled är Derbys nye mittfältare efter att de gjort av sig med Butterfield och Bryson. Strulet med övergången (pappersexercisen) gjorde så att det inte blev av något med den transfern. Dock har Derby gjort klart med Wales landslagsspelare Tom Lawrence, vilket på förhand har utsetts till Championships bästa nyförvärv inför säsongen 2017/2018.Det kommer vara intressant att se hur Curtis Davies och Tom Huddlestone förvärven kommer straffa sin gamla klubb, båda kom från Hull City inför denna säsongen, kommer man kunna återuppleva den gamla klyschan, släkten är värst?

Gästerna har också legat i under transferfönstret då man tagit in försvararen Stephen Kingsley från Swansea som väntas debutera för Hull i kväll. Vi har svårt att se att nyförvärven Nouha Dicko från Wolves eller ”Chelsea”-lånet Fikayo Tomori kommer spela något mot Derby.

Derby är ett starkt hemmalag, bara fyra förluster på 23 matcher säsongen 2016/17, Hull lyckades bara vinna en bortamatch under sin Premier League säsong 16/17 på 19 försök. Denna säsongen har man 1 poäng på två bortamatcher. Vi tippar att laget kommer få det svårt även ikväll på Pride Park dock så har BÅDA lagen läcker bakåt, sju insläppte mål vardera och på det har gästerna gjort 12 mål framåt vilket får oss att tveka om vi skall våga att tippa en hemmaseger även om Derby är historiskt starkt hemmalag. Hemmalaget har en plusstatistik mot Hull på fyra möten har man vunnit tre, sist lagen möttes var i det dramatiska slutspelet till Premier League där Hull vann dubbelmötet med 3-2.

Det är en svårtippad match men istället för att gå på den raka 1:an som är oddsfavorit (2.10) i detta möte kontra Hull’s odds på 3.80, med tanken på den sviktande organisationen som BÅDA lagen har visat i sitt defensiva spel i kombination med viljan att anfall så kommer vi gå på det raka överspelet (över 2.5 mål i matchen) här som i skrivande stund finns att hitta till oddset 2.10 hos spelbolaget . Insatsen kommer vi hålla nere till 4/10 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Följ oss under hela säsongen med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!

England – The Championship / Matchstart kl 20:45

Derby v Hull,över 2.5 mål i matchen till oddset 2.10 hos spelbolaget  insats 4/10 units –

  1. admin skriver:

    FT Derby v Hull 5-0

You must be logged in to post a comment.