Kvällens  ”odds” som vi tycker är spelbart (dock till lägre insats) från herrallsvenskan i Sverige hittas i matchen mellan Gefle-Häcken. Hisingslaget från Göteborg åker ända upp till Gävle och Gavlevallen för att möta ett Gefle som ligger på samma poäng (14) som Häcken men inte alls har samma krav på att prestera i Allsvenskan, förväntningar, därför kan hemmaoddset som börjar runt 4 ggr var riktigt intressant för Er som följer matchen på livebettingen.

Ryktena innan matchen säger att Peter Gerhardsson kommer skifta ut Gunnar Heidar Thorvaldsson och Ivo Pekalski och ersätta med Diego Lugano och Mohammed Abubakari. Gerhardsson försöker väcka sitt Häcken som torskade senast mot Falkenberg hemma med 2-0 och har haft svårt att ”sätta” sitt spel, prestationerna har varit upp och nere.

Bortalaget skall vara favoriter i denna matchen, men just nu står Häcken i 2.00 gånger pengarna och vi tycker det är extremt snålt därför väljer vi en låg insats på 3 units att tippa BLGM i matchen till oddset 1.83 som spelbolaget erbjuder.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

Gefle v Häcken, Båda lagen gör mål i matchen tippas till oddset 1.83 hos till insatsen 3/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Gefle v Häcken 2-0

You must be logged in to post a comment.