Då var det dags för fotbolls-EM 2012 i Polen/Ukraina att sparka igång, grupp A kanske inte känns speciellt spännande men det är öppningsmatch och hela världen kommer ändå titta på två mediokra fotbollslag. Den gyllene regeln är att man aldrig skall tippa något annat än ett stort kryss i en öppningsmatch då lagen brukar va väldigt försiktiga för att inte spela bort sig redan i början av turneringen. Men jag trotsar den regeln och slänger ut två speltips från dag 1 (fredag) och dag 2 (lördag).

Polen tar emot Grekland på nationalarenan i Warszawa, pressen kommer va enorm på polackerna men vi tror här på spelbloggen att man är ett av de två lagen som kommer gå vidare från Grupp A tillsammans med Ryssland.

Storfavoriterna Tyskland (odds 4.5 att vinna hela turneringen hos REDBET) öppnar mot ett lurigt Portugal (ger 21 gånger att ta hem hela EM hos Unibet) som blev krossade i träningsmatch mot ett okvalificerat Turkiet med hela 3-1 i Lissabon. Jag tror faktiskt dessa två lagen kommer gå vidare på bekostnad av Holland (Jag vet att Holland är superfavoriter så ni behöver inte maila det), dock är oddset på att boka Holland att inte gå vidare ”bara” 3 gånger pengarna hos BETFAIR. Som sagt sticker ut hakan här och säger att Portugal går vidare från Grupp B och att det kommer ordna ett kryss i öppningsmatchen mot Tyskland till fina oddset 3.55.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

För er som missat snabb-adressen till bloggen är den tippa.nu , uppskattar ni jobbet/rekarna  ”gilla” oss på Facebook HÄR!.

EM 2012 – Grupp A / Matchstart kl 18:00 (fredag 8/6)

Polen v Grekland, 1:an tippas som asian -0,5 till oddset 2.05 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units. Asianen -0,5 är samma spel som om du tippar den raka 1:an fast oddset skiljer sig fem punkter, därför spelas asianen.

Matchen direktsänds i SVT2

EM 2012 – Grupp B / Matchstart kl 20:45 (lördag 9/6)

Tyskland v Portugal, X tippas till oddset 3.55 hos spelbolaget Unibet till insatsen 2/10 units.

Matchen direktsänds i SVT1

Långtidsspelen och odds som tippas innan EM och gäller över hela fotbolls-EM 2012:

Frankrike tippas att vinna grupp D till oddset 2.60 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 3/10 units.

Frankrike att vinna EM-2012 till oddset 12.50 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 1/10 units.

(OBS!, det kan tillkomma fler långtidsspel lite senare men då uppdateras även de här på spelbloggen).

 

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Polen v Grekland 1-1
    FT Tyskland v Porugal 1-0

You must be logged in to post a comment.