Igår gick spelbloggen +3,15 units plus, det var tack vare spelet på Real Sociedad, ikväll är utbudet av Europiesk toppfotboll stort och efter en kraftig botanisering bland oddslistor och spelbolag har följande två spelobjekt hittats.

Italien – Serie A / spelstopp kl 20:45

Juventus tar emot bottenlaget Bologna på sin nya hemmaarena, Juve har tagit fullpott på de två första ligamatcherna. Bologna har fortfarande inte gjort något ligamål denna säsongen och har noll poäng.

Andrea Pirlo är som på nyfödd efter övergången till Juve och det kan vara en sån nyckelspelare som saknats de senaste säsongerna.

Blir intressant och se om Krasic kommer få 90 minuters spel. Paolo De Ceglie tillbaka från sin avstängning och den ända spelaren som är på skadelistan är forwarden Vincenzo Iaquinta.

I premiärmatchen krossade Juventus ett svagt Parma med 4-1 på ”Juventus Stadium”.

Juventus v Bologna, 1:an tippas som -1.-1,5 Asian Handikap till oddset 2.025 hos spelbolaget Unibet, insatsen är 4/10 units. Asianen innebär att att Juventus måste vinna matchen med minst 2 mål, vid uddamål vinst betalas halva insatsen tillbaka.

Spanien – La Liga / spelstopp kl 20:00

Sporting Gijón har börjat La Liga på sämsta möjliga sätt laget ligger sist i La Liga med 0 poäng och inget tyder på att Gijón skall ta med sig några poäng på Vicente Calderón, senaste tio möten har Atletico vunnit 9 matcher och förlorat 1. De senaste 3 matcherna lag i mellan har slutat med minst 4 mål.

Atletico ligger på elfte plats i ligan och spelet på planen har sätt bättre och bättre ut och nu verkar även forwarden Falcao kommit igång med målskyttet, hattrick senast mot Racing.

Atletico Madrid v Sporting Gijón, Över 2,5 mål tippas till oddset 1.81 hos spelbolaget BETFAIR, insatsen för detta spel är 5/10 units.

Publicerat den: 21 Sep, 2011 08:28

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Juventus v Bologna 1-1
    FT Atletico Madrid v Sporting Gijón 4-0

You must be logged in to post a comment.