En enklare url till denna bloggen är: Tippa.nu och glöm inte att gilla oss på Facebook här!.

Haft problem att lägga ut inlägg här på bloggen då jag skrivit dem och de inte publicerats ”online” men nu hoppas jag att det skall funka igen då det är dag 2 i Champions League fotbollens åttondelsfinaler med inklämda Serie A -matcher som har skjutits upp sen helgen då det var dåligt väder i Italien.

Gårdagens Champions League -matcher bjöd inte på några skrällar då båda oddsfavoriterna Barcelona och Lyon vann sina matcher utan att behöva ansträngs sig för mycket, ikväll är det två riktigt fina matcher, den som är störst är Zlatans-Milan som tar emot Arsenal på San Siro, tror inte Milan tar hem tre pinnar ikväll och spela till oddset 2.00-2.10 gör jag inte heller, en bokning är mest tillhands i den matchen då jag är nästan säker att Milan inte fixar det!.

Observera! om ni skall spela mitt speltips mellan Zenit St.Petersburg-Benfica så startar matchen redan kl 18:00 och inte 20:45 som är den klassiska tiden, matchen spelas i Ryssland.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

UEFA Champions League – Åttondelsfinal / Matchstart kl 18:00

Zenit St.Petersburg v Benfica, båda lagen göra mål i matchen till oddset 2.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

Matchen direktsänds i Viasat Fotboll och Viaplay

Italien – Serie A / Matchstart kl 18:30

Parma v Juventus, båda lagen göra mål i matchen till oddset 2.08 hos spelbolaget REDBET till insatsen 4/10 units.

Matchen direktsänds i Canal+ Sport1

 

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Zenit St.Petersburg v Benfica 3-2
    FT Parma v Juventus 0-0

You must be logged in to post a comment.