Gårdagen slutade på plus (igen) då Sassuolo vände ett tidigt 0-1 underläge mot Empoli till 3-1 seger och våra 5 investerade units gav oss +4.75 units (netto) extra till vår bettingportfölj, Sassuolo har generat oss units (cash) 2 gånger de senaste dagarna och det tackar vi för.

Hur ser onsdagen ut då? Capital One Cup i England, Copa del Rey i Spanien, DFB Cup i Tyskland, som ni vet så försöker vi hålla oss borta från de inhemska cuperna då de är luriga startelvor och lagen går inte ofta på MAX-fart i dessa matcher, därför har vi valt att botanisera i Italien där de skall spela ligafotboll i Serie A och ingen inhemsk cup.

Det ”snackas” mycket om att Sampdoria kan skrälla ikväll borta mot Inter till oddset 4.00-4.50. Vi ser det som en svår match, och att de är för svaga framåt för att vinna den, visst de kanske kan få med sig ett kryss men mer än så blir det inte, varför vi nämner detta är för flera liknade mejl har kommit in till redaktionen under morgonen där läsare frågar hur vi ser på Inter’s dåliga form och om 2:an är spelvärd. Men som sagt, inget speltips vi rekommenderar eller tycker är av intresse.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

En match vi fastnat lite extra för är den som skall spelas i Bergamo på Atleti Azzurri d’Italia mellan Atalanta-Napoli där oddset BLGM (Båda lagen gör mål i matchen) till oddset 1.90 faller oss i smak även om speltypen ”BLGM” hör inte till favoriten så kan vi inte låta bli det ikväll då vi får bra betalat för det. Atalantas form har varit allt annat än intressant 2 vinster på de senaste 7 matcherna, Napoli har också varit en besvikelse i år, utgång i Champions League -kvalet, fiasko resultat i Europa League och 8 poäng efter Juventus i Serie A.

Vi tror kvällens match kommer bjuda på något extra och tror inte Napoli är så säkra som oddsmarknaden menar på, ett varningsfinger för hemmalaget, vi safar med att spela ”Båda lagen gör mål i matchen till oddset 1.90” hos spelbolaget Unibet.

PS: Vi kommer göra en uppdatering på denna säsongens statistik inom kort!..

PS2: Glöm inte att ”gilla” oss på vår Facebook-sida och få alla uppdateringar om speltips och odds direkt -> HÄR!..

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Atalanta v Napoli, Båda lagen gör mål i matchen till oddset 1.90 hos till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Atalanta v Napoli 1-1

You must be logged in to post a comment.