Då var det äntligen dags för spelbloggen att ge sitt första speltips för 2013 och det är även dags för Serie A och La Liga att smygstarta denna lördagen då Premier League tar lite andrum och spel i FA-Cupen står på den brittiska agendan. Vi fick en bra avslutning på 2012 då vi satte våra båda speltips.

Det brukar vara lurigt att tippa första omgången efter ett längre uppehåll (jul & nyår), sen när vi ser till vilka matcher som smygstartar serierna så är det verkligen inga lätta matcher som står på schemat. Vi har plockat ut två La Liga odds som båda ger över 2 gånger pengarna och känns väldigt starka.

Klockan 16:00 är det avspark mellan Levante och Atletico Bilbao, historiskt sätt har Bilbao överläget inbördes mot Levante på senare år men det är inget som betyder att de är någon favorit i dagens match då läget är annorlunda jämfört vad det brukar vara i dessa lagen, Levante ligger på en sjätte plats i ligan och baskerna ligger på en blygsam 16e plats. Brukar bli underhållande och målrika matcher, oddset på över 2.5 mål i matchen till fina 2.075 är taget hos spelbolaget Unibet till en insats av 6/10 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

För de som har missat är det 10 miljoner kronor på Stryktipset för den som blir ensam vinnare med 13-rätt hos Svenska Spel, kupongen ser riktig lurig ut denna veckan med matcher från anrika FA-Cupen i England spelstopp kl 15:59 (lördag), om du tänkt tippa ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg kupong!

I vår andra match tar krislaget Sevilla emot nästjumbo Osasuna som endast har 14 poäng inspelade på 17 matcher. Sevilla har en mycket starkare trupp än gästerna och bör vinna en sån här match med minst 2 måls marginal och när vi kan få höga 3.35 i odds på minst 3 mål av hemmalaget så tvekar vi inte en sekund med att testa det spelet i vår bettingportfölj för 2013/2012.

Spanien – La Liga / Matchstarter kl 16:00 & 22:00

Levante v Athletic Bilbao, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.075 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

Sevilla v Osasuna, Sevilla att göra över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 3.35 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

 

You must be logged in to post a comment.