Ikväll spelas det en riktig toppmatch i Premier Leagues 2011/2012 andra omgång mellan Manchester United och TottenhamOld Trafford.

United vann sin premiärmatch match borta mot W.B.A med 2-1 efter sent mål av Young, kanske var det t.o.m
självmål. Tottenham började sitt matchade mot Hearts som de krossade med hela 5-0 i Europa League -kvalet, deras första match blev uppskjuten mot Everton p.g.a upploppen i London.

Tottenham har inte vunnit på flera år uppe på Old Trafford och oddset på att United vinner är nere på 1.70 som bäst hos några spelbolag på internet. Många spelbolag har mängder med spelalternativ i denna matchen och oddsen mellan bolagen skiljer sig kraftigt. Själv kommer jag nog vänta och se hur matchbilden ser ut för att sedan gå in och livebetta på antal mål i matchen. Tycker att min avkastning är bäst på livebetting och ser man till spelbolagens bokslut så tjänar de mest pengar på att spelarna tippar innan matcherna.

Jag hittade en intressant inför-artikel till matchen med speltips och vad som är av intresse att tippa från spelsajten Tippa.nu

Speltips inför Manchester United v Tottenham på Old Trafford i Premier League 2011/12

Enligt artikeln så skall mittlåset i backlinjen vara utbytt mot flera unga spelare, det kanske är ett varningstecken för de som har tänkt att tippaManchester United ikväll.

You must be logged in to post a comment.