Måndags-inlägget då vi hade IFK Göteborg att göra över 1.5 mål i matchen satt ganska enkelt då göteborgarna vann med hela 4-2 över Mjällby. Portföljen steg med +4.98 units (netto). Hänger ni inte med i vår facebookgrupp är det något ni borde göra, vi hade ett specialspel på Häcken mot Malmö FF till fina oddset 3.50 i torsdags  som satt efter 32 minuters spel, har ni ännu inte gillat eller följt oss där är det bara att haka på -> HÄR.

Då var det dags att avsluta Confederation Cup 2013 i Brasilien med brons och finalmatch, medan vi skriver detta inlägget så spelas bronsmatchen mellan Uruguay-Italien där Uruguay är knappa favoriter då Italien bytt ut halva lagen och även skickat hem spelare som blivit småskadade, svår match att tippa enligt oss.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Vi koncentrerar oss på finalen som sagt  där hemmalaget Brasilien tar emot Spanien, marknaden är jämn i oddssättningen på 1×2 i denna matchen där de är svårt att utse en klar favorit, vi väljer att hålla brassarna som starkare men alla vet vad Spanien kan prestera i ”stora” matcher och även om det är en final så tror vi på en riktigt offensiv match där överspelet bör vara t större favorit än vad marknaden tror (2.20-2.25). Asianen på över 2.2,5 mål i matchen med halva insatsen tillbaka på 2 mål till 2 gånger pengarna tycker vi är starkt!.

Confederation Cup 2013 – Final /Matchstart kl 24:00

Brasilien v Spanien, Över 2.2,5 måll i matchen tippas till oddset 2.00 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Brasilien v Spanien 3-0

You must be logged in to post a comment.