Detta är det sista inlägget/spetipset innan vi gör ett bokslut för säsongen 2011/2012 här på Tippa.nu. Vårt överspel (2,5 mål) i Superettan mellan Brage-Trelleborg senast satt till oddset 1.75 och 5 satsade units, vår bettingportfölj inkasserade +3,75 units (netto) och en ny spelvinst. Innan helgen kommer samtliga speltips (ca 300 st ) att redovisas här på bloggen som vi lagt ut under  de senaste 12 månaderna.

Ser vi till det Svenska utbudet som vi har att välja bland idag så är Svenska Cup -matchen mellan Sirus och Hammarby i fokus,  fått flera mejl där några av er undrar om jag kommer spela Bajern till 2.10-2.20 gånger pengarna ikväll, nej det kommer vi inte göra då de har svikit oss innan denna säsongen och är ett ostabilt lag det i kombination med att det är en Svenska Cup -match gör att vi hoppar den, skulle vi tippat något i den matchen så är det ”båda lagen göra mål i matchen” men det kan va svårt att hitta ett spelbart odds på det.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Oddset vi kör på ikväll är det i Division 1 Södra mellan Utsikten-Qviding, två ”Göteborgs” lag som gå för seger, 8:a respektive 9:a i tabellen (Örgryte leder divisionen), båda lagen med 18 inspelade poäng. Lagen kan ses som totalt Jo-jo lag då de presentera allt från mellan himmel jord, där av tror vi att det kommer bli en riktigt svängig tillställning . Utsiktens BK kommer till matchen med en storförlust i bagaget, borta mot Skövde (3-1) och krigarna i Qviding lyckades fighta till sig en pinne mot  Trollhättan (0-0), prestationen var dock dåligt generellt i truppen. Vi bettar aldrig högre än 4 units på inhemska Cuper bland annat, samma gäller för divisioner under Superettan i Sverige, vi kan göra undantag någon gång men det sker väldigt sällan.

Sugen på att ge oss lite gratis reklam genom att ”Gilla” denna sidan på Facebook? ,  så fall gör det nu direkt och klicka HÄR (nytt fönster öppnas). Tack på förhand!.

Sverige – Division 1 Söndra / Matchstart kl 19:00

Utsikten BK v Qviding FIF, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

 

 

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Utsikten BK v Qviding FIF 1-2

You must be logged in to post a comment.