Den kvartsfinalen man trodde skulle bli jämnast på förhand över två matcher i Champions League var mellan Bayern-Juventus men blev den slutade med att tyskarna åt upp italienarna med två 2-0 segrar, vi tappade -3 units på vår raka 1:a i vår bettingportfölj .  På fredag vet vi hur semifinalerna kommer se ut då lottningen görs runt lunchtid, det är återstår två spanska och två tyska lag i turneringen och frågan är vill man se ”derbyn” eller mix-semifinaler ?.

Fyra matcher i kvällens Europa League, tre sena avsparkar och en tidigt mellan Rubin Kazan-Chelsea (spelas nu). Vi tror inte att Newcastle skall orka ta ikapp mot Benfica hemma, i matchen Lazio-Fenerbahce har turkarna ett lurigt 2-0 resultat att gå på och Lazio har ju visat mindre bra form på slutet därför känns det favoritoddset på hemma seger mindre kul att spela, därför har vi valt att hämta dagens speltips från Basel-Tottenham -matchen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Två stora avbräck i Spurs truppen, både Bale och Lennon borta från spel, Basel såg ordentligt hungriga sist i 2-2 matchen på White Hart Lane. För hemmalaget räcker det med 0-0 för att gå vidare till semifinal men det är inget schweizarna kommer våga att spela på, engelsmännen måste framåt då de släppte in 2 mål på hemmaplan måste man minst göra 1 framåt.

Vi tycker att Asianhandikappet på Basel är lockade till två gånger pengarna då hemma laget går vidare på oavgjorda resultat som 0-0 , 1-1 även fast vi på Tippa.nu tror att de kommer gå stenhårt för seger så finns det en tanken med kryssresultaten när vi spelar Asianen med halva insatsen tillbaks vid ett oavgjort resultat i matchen.

UEFA Europa League – Kvartsfinal 2:2 / Matchstart kl 21:05

Basel v Tottenham, 1:an tippas som Asiatiskt Handikapp 0,-0.5 till oddset 2.00 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Basel v Tottenham 2-2

You must be logged in to post a comment.