Igår blev det inget spel här på Tippa.nu bloggen utan vi njöt lite av Dortmunds 3 mål mot Schaktar till 3 gånger pengarna som vi hade i tisdags, det i sig genererade oss +6.00 units (netto) till vår bettingportfölj.

Åttondelar i Europa League ikväll, nu borde lagen gå in helt för turneringen tycker vi, men det går aldrig vara helt säker på det fören trupperna presenteras offentligt inför matchstart. Tottenham måste börjar dippa snart (1.70 ikväll på seger, otroligt dåligt!!), allt hänger på en gubbe (Bale) och Inter måste börja plocka poäng och göra mål på bortplan, observera att ett lägre odds än 1.80 på överspelet (2.5) är inte spelbart här!.

I den tidiga matchen hoppas vi verkligen att det inte kommer va ett sömnpiller som marknaden antyder med sina odds på 0-0 eller X, marknaden har gjort engelsmännen till favoriter, vi tror dock att hemmalaget (Steaua Bucuresti) till över 4 gånger är mer intressant eller bokning till ca 2 gånger slanten då Chelsea lär nöja sig med 1-1 , 2-1 med tanken på hur starka de är på hemmaplan.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Observera att insatserna ikväll är låga, 3 units på varje match!

Europa League – Åttondelsfinaler / Matchstart kl 19:00 & 21:05

Steaua Bucuresti v Chelsea, Båda lagen att göra mål i matchen till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

Tottenham v Inter, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Steaua Bucuresti v Chelsea 1-0
    FT Tottenham v Inter 3-0

You must be logged in to post a comment.