De senaste veckan har enbart kört VIP-speltips till Er som är validerade medlemmar här på sidan, så ni andra som saknat speltips kan registrera er >>> HÄR  <<< (tar 10 sekunder) och vänta på en validering. Vi sitter nu och skissar hur vi skall göra inför nästa säsong om det enbart skall bli en medlemssida eller helt öppen, ni får gärna mejla era förslag till jebak@tippa.nu .

Så hur ser dagens enda speldrag ut från England & Premier League -fotbollen?, vi tycker att 1:an som Asian på Fulham ser hyfsad ut till 2.00 gånger pengarna där lager ligger på nedflyttningsplats med 3 poäng upp till att hamna ovanför nedflyttningsstrecket och 6 poäng upp till dagens motstånd Hull som ligger på en 14e plats. Även fast Hull har ett internt överläge mot London-laget så ser vi dem ha större chans att vinna än de 50% som spelbolaget Unibet ger på Asian-spelet (halva insatsen tillbaks vid ett oavgjort resultat).

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

 

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Fulham v Hull, 1:an tippas som 0,-0.5 (Asian) till oddset 2.00 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Fulham v Hull 2-2

You must be logged in to post a comment.