Januari börjar närma sig sitt slut och bloggens form har inte varit riktigt att känna igen efter den starka hösten, men vi kämpar vidare och idag har vi två speldrag från Italien och Serie A -fotbollen. Det ena speltipset trycker vi ut här och det andra är för våra VIP-medlemmar här på Tippa.nu.

Matchen som vi fokuserar här på är den mellan Parma-Udinese som betalar bra på många mål i matchen och där Asianen över 2, 2.5 mål ger höga 1.90 i odds hos spelbolaget Unibet. Asianien innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid 2 mål i matchen.

Historiskt sett brukar dessa matcher sluta med många mål, fyra av de fem senaste mötena har slutat med minst 3 mål och den gången det inte blev över så slutade matchen 2-0 till Parma.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Den andra matchen vi rekar och som är ett 4 units spel är mellan Sampdoria-Bologna fast den har vi skickat endast ut till våra behöriga medlemmar och har du ännu inte ansökt om medlemskap kan du göra det HÄR, tar ca 30 sekunder.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Parma v Udinese, Över 2, 2.5 mål (Asian) i matchen till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Parma v Udinese 1-0

You must be logged in to post a comment.