Ikväll är det dags för åtta matcher från gruppspelet i UEFA Champions League, det är ganska svårt att hitta några spelbara odds då alla storlagen är kraftigt nedtryckta på oddsmarknaden. Efter att scrollat kvällens lista upp och ner några gånger så fastnade vi för ett odds som vi tänkte testas i vår bettingportfölj här på Tippa.nu.

Det är rumänska titelhållarna CRF Cluj som tar emot ett småskakat Manchester United som förlorade hemma mot Tottenham i ligaspelet med 2-3 på hemmaplan och sätt ganska osäkra spelmässigt ut denna säsongen och nu har truppen fått ännu mer skadeproblem, Vidic gick sönder nyligen, Jones med Smallings är långtidsskadade och Rio håller inte alls samma nivå som han gjorde för några år sedan så med det i huvudet tror vi Cluj kommer skapa och även göra mål framåt i denna matchen.

Cluj är nya i dessa sammanhang men laget har ändå hunnit med att kryssa mot storlag som Chelsea och Roma, United vann förra gången de vara här nere på besök, dock besvärligt, genom två straffar. Marknaden erbjuder 1.61 i odds på rak 2:a det är inget vi kan stå för och väljer hellre spelet ”Båda lagen gör mål i matchen” till 1.90 i odds hos Unibet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

UEFA Champions League – Grupp H / Matchstart kl 20:45

CRF Cluj v Manchester United, Båda lagen gör mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

Matchen direktsänds i VIASAT, som har ett erbjudande att prova fritt deras kanaler  i 3 månader, hämta erbjudande HÄR!

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT CRF Cluj v Manchester United 1-2

You must be logged in to post a comment.