Riktig bra speldag igår för oss här på tippa.nu -bloggen, då båda spelen satt till de fina oddsen 1.85 & 3.30 (se speltipsen i förra inlägget) och vi kunde inkassera hela +12.00 units(netto), en mini-jackpot!. Det är en skön bettingsöndag vi har framför oss med bla ett London-derby mellan Arsenal-Tottenham, men de flesta oddsen är helt slaktade i den matchen så det blir bara se men inte röra något odds i den kampen.

Istället blir det bettingtips från en tidig match (lunch) från La Liga och en sen Serie A -match, tänker på er som skall tippa så ni inte behöver sitta hela dagen framför tv:n utan ät frukosten till den första matchen och sen kvällsmat till den sista och mellan det njut av våren?.

Blev riktigt förvånad att Inter gav HELA 5 gånger pengarna på bortaplan mot Napoli, visst det har gått riktigt knackigt framåt men inte skall de ha oddset 5.00 , såg att vissa spelare hade fått över 5 också!, för den försiktige tipparen kan +0,5 alltså X2 vara en variant som ger 2.1 i odds. Laget har inte haft det lilla flytet i Serie A och 1-0 förlusten i Frankrike senast i Champions League säger inte så mycket, tror de går för revansch ikväll!

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Missa du 10 miljoner jackpotten på Stryktipset hos Svenska Spel igår? Ta en revansch och spela Europatipset till en omsättning på ca 2-3 miljoner genom vår länk HÄR! på Tippa.nu så ger du oss ett stöd att hålla sajten vidare. Lycka till!

Spanien – La Liga / Matchstart kl 12:00

Villarreal v Athletic Bilbao, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 2.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Napoli v Inter, 2:an tippas till oddset 5.00 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 2/10 units.

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Villarreal v Athletic Bilbao 2-2
    FT Napoli v Inter 1-0

You must be logged in to post a comment.