Torsdagens överspel-speltips från Europa League gick in utan några problem då matchen slutade 3-3 (och vi behövde enbart 3 mål för vårt odds på 1.85 skulle sitta och vi kunde inkassera +4.25 units till vår bettingportfölj. Blir ett kort inlägg från oss idag med två överspel-speltips för dagen från Italien och Spanien.

Utbudet idag känns som en måndag eller tisdag, alltså riktigt tunt om ni frågar oss. Det vi det som fallit oss i intresse är den hela Serie B omgången som spelas idag (Vår match från Serie B skickades ut till vipparna kl 13:00) och en av de två matcherna som spelas i Serie A ikväll och det är inte ”stor” matchen mellan Roma-Juventus utan mer nedre regionsmötet mellan Cheivo-Palermo, båda lagen har är inne i dålig from speciellt Palermo som ligger sist i tabellen och bör börja ta några 3-poängare om man inte vill åka ur,  statistiskt har de 5 senaste lagen slutat med 3 av 5 (kraftigt) över 2.5 mål, oddset på dagens Asianen gör så vi tycker att matchen är spelvärd till lägre insats som idag är 4 units. Asianen innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid enbart två mål i matchen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Glöm inte att rösta på vår bettingblogg (Tippa) i Betssons årliga bettingblogg-tävling som pågår fram till den 22 februari, rösta HÄR på oss.

Italien – Serie A / Matchstart kl 18:00

Chievo v Palermo, Över 2.2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 2.05 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Chievo v Palermo 1-1

You must be logged in to post a comment.