Vad skall vi säga om Helsingborgs xx missade målchanser senast mot Åtvidaberg där vi hade den raka 1:an, ett lag som inte har det rätt flytet har tendenser att råka ut för sånt här när de har sin dåliga ”period”, vi hade fortfarande spelat om spelet om en ny match hade spelats ikväll.

Det är riktigt tunt fredagsutbud då hela världen väntar på Champions League -finalen som skall spelas imorgon (lördag) vi återkommer med vårt speltips inför den men vill istället lyfta fram Öster IF som möter Sirius på hemmaplan Myresjöhus Arena i Superettan. Förra omgången spelade vi också på Öster match men då Överspelet 2.5 mål i matchen, den slutade 2-2. Idag går vi dock på det asiatiska handikappet 0,-0.5Öster till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet.

Spelet innebär att vi spelar 1:an fast vid ett oavgjort resultat betalas halva insatsen tillbaks, den raka 1:an ger nu 2.10 i odds utan den asiatiska garderingen, riktigt stor värde skillnad mellan dessa två odds enligt oss och valet att spela asianen är inte svårt.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Båda lagen har haft en dålig öppning på seriespelet, Sirus har 7 inspelade poäng och senaste förlorade laget med 1-0 mot Jönköpings Södra, Öster hade en tuff borta match mot Varberg BOIS där laget både tog ledningen med 1-0 och 2-0 men orkade inte knyta ihop säcken och matchen slutade 2-2 till slut.

Inför kvällens möte så har Sirius överläge historiskt sett med 2-1 i matcher, men vi är i gott och tror det kommer bli kvitterat till 2-2 efter kvällens kamp.

Sverige – Superettan / Matchstart kl 19:00

Östers IF v Siruis, 1:an tippas som Asian 0, 0.5 till oddset 1.90 hos till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Östers IF v Siruis 2-2

You must be logged in to post a comment.