Spelkvällen i söndags slutade med vinst (igen) för Vinnarspel-bloggen då vi plussade +3,1 units (netto) på speltipsen i det inlägget.

Ikväll spelas sista EM-kvalomgången och det är mycket som står på spel för flera lag om de skall vinna sin grupp och bli direktkvalificerade för EM 2012 i Polen/Ukraina eller om de får spela ett dubbelmöte i en playoff. Vinner Sverige sin match ikväll går man direkt till EM som bästa tvåa, om matchen mot Holland slutar oavgjort blir Sverige beroende av flera andra lag som Kroatien, Danmark, Portugal.

Sist Sverige spelade mot Holland förlorade laget med 4-1 och man blev ordentligt överkörda, ikväll är förutsättningarna lite annorlunda, Zlatan är avstängd pga ett onödigt gult kort mot Finland. Sveriges form har varit sjuk dålig mot lag som Ungern, San Marino och Finland.

Holland saknar bl.a två viktiga spelare Wesley Sneijder och Bayerns mest skadade spelare Arijen Robben.

Oddsen är helt helt jämt fördelade mellan lagen, vissa spelbolag har Sverige som favorit andra har Holland. Med tanken på att det är så många faktorer som kommer spel in i denna matchen så spelar bloggen ett Asianspel på denna matchen då den inte känns allt för given före avspark.

Kvällens två speltips hämtade från EM-kvalet 2012:

EM-Kval 2012 – Grupp E / Matchstart kl 20:15

Sverige v Holland, Ettan tippas som en NOLL-Asian hos spelbolaget Unibet till oddset 1.90 , Asianen innebär att om matchen slutar oavgjort betalas HELA din insats tillbaka. Insats 4/10 units

Matchen direktsänds på TV4 och försnacket sänds på Sjuan med start kl 19:25

EM-Kval 2012 – Grupp C / Matchstart kl 20:45

Senast lagen möttes slutade kampen 1-1, ikväll har Serbierna mer än bara tre poäng i potten, för att bli tvåa i Grupp C måste Serbien vinna dagens match, Slovenien har bara sin ära att spela om i detta derby.

En tuff match där Serberna skall vara mer taggade och motiverade för att vinna därför spelas denna tvåan till låg insats.

Slovenien v Serbien, Tvåan tippas till oddset 1.85 hos spelbolaget REDBET. Insatsen är 4/10 units.

 

You must be logged in to post a comment.