Söndagsbettingen slutade med att vi ”satte” 2 av 3 speltips här på Tippa.nu -bloggen, ikväll är det sista dagen med EM-kvalmatcher och Sverige har en ödesmatch mot Österike

Sveriges tabellpositionen talar för Sverige då Österrike mer eller mindre är redan klara för EM i Frankrike 2016, allt ligger i våra egna händer och det är ingen målexplosion som förväntas ikväll utan 3 poäng då Ryssland ligger och flåsar oss i nacken.

Ett orosmoment kommer va Antonsson och Granqvist som formerar mittlåset, som alla kunde se vara det sjukt svajig insats av just Granqvist i matchen mot Ryssland då han gick bort sig flera gånger och tappade markering. Blir extremt viktigt att se upp för snabba omställningar från Österrikarnas sida.

Positivt är att Sverige kommer ställa upp med en riktig stark elva där både Zlatan Ibrahimović och Albin Ekdahl ingår trots att de befarades att de inte skulle kunna spela. Massivt publikstöd på Friends Arena väntas och med Sveriges goda hemmafacit och Österrikes sämre inställning till matchen tror vi på 3 poäng ikväll fast vi tippar 1:an med gardering, så 1:an tippas som Asian 0,-0.5 till oddset 1.90 hos spelbolaget till insatsen 4/10 units, halva insatsen betalas tillbaks vid ett eventuellt oavgjort resultat i matchen

Andra speltipset kommer EM-Kval Grupp E där England tar emot Schweiz på Wembley, 1:an mot 2:an i gruppen, båda lagen är i princip klara, i alla fall England och därmed kan spela avslappnat och testa olika formationer, Schweiz kommer till matchen med att ha San Marino i sista omgången som inte kommer bli något alla problem att vinna över och bli direktkvalificerade för EM i Frankrike 2016.

Redaktionen på Tippa.nu tror på en öppen och underhållande match och med tvärtemot marknaden tror vi på mål. Raka spelet över 2.5 mål i matchen betalar hela 2.30 i odds och Asianen över 2,2.5 mål i matchen till oddset 2.00 känns helt klart värt att testa till låga 3/10 units.

EM-Kval 2016 – Grupp G & E / Matchstart kl 20:45

Sverige v Österrike, 1:an tippas som Asian (0,-0.5) till oddset 1.90 hos spelbolaget till insatsen 5/10 units.

England v Schwiez, Över 2,2.5 mål i matchen (Asian) tippas till oddset 2.00 till insatsen 3/10 units

You must be logged in to post a comment.