Det har varit väldigt lugnt här på bloggen i några dagar då ligorna har tagit uppehåll för landslagsmatcher (playoff och träningsmatcher) och det har bara funnits ishockey att betta men inga intressanta odds dock. Sista inlägget vi hade i söndags gick vår sportportfölj med +2,5 units (netto) och kurva går stadigt uppåt. (+125% ROI vinst-avkastning, Se statistiken i för-förra inlägget). Ikväll är det massor av fotbolls landskamper (Danmark-Sverige på Parken kl 19:00) men det är fyra playoff-matcher till EM 2012 som betyder mer än alla andra.


EM kval – Playoff till Polen/Ukraina 2012 / Matchstart kl 20:45

Tjeckiens stjärnmålvakt Petr Cech som till vardags spelar i Premier League laget Chelsea skall kunna medverka fast han bröt näsan i senaste ligamatchen, kommer förmodligen att spela i en Zorro linknade mask. Både Tomas Hubnik och Tomas Hubschman är borta från spel.

En riktig positiv injektion för Montenegro är att Branko Boskovic är tillbaka i truppen ,Dzudovic och City-spelaren Stefan Savic kommer bilda mittlåset i backlinjen, har dock väldigt svårt att se att inte Tjeckien kommer ta vara på att det spelar hemma i Prag och ganska enkelt vinna den första matchen i detta dubbelmöte.

Tjeckien – Montenegro, 1:an tippas till oddset 1.80 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 6/10 units.

Även ett spelobjekt med lite högre odds testas till en lägre insats.

Bosnien-Herzegovina – Portugal, 1:an tippas till oddset 3.35 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Tjeckien v Montenegro 2-0
    FT Bosnien-Herzegovina v Portugal 0-0

You must be logged in to post a comment.