Redaktionen har varit väldigt delad i frågan om vi skall in och gräva i öppningsmatchen eller inte på Stade de France, oddsen ligger i linjen med vad dem skall. Vi har Frankrike som stora favoriter till att spela hem hela EM med tanken på att det spelas på hemmaplan med stödet i ryggen och den enorma bredden man har i truppen.

Annars ser vi morgondagen mycket mer spännande ut spelmässigt med 3 matcher och intressantare odds, men först skall vi ta oss igenom dag 1 och öppningsmatchen.

Frankrikes lag är kraftigt offensivt balanserat och är enligt oss EM starkaste lag offensivt sett, även om förbundet valt att stänga av storstjärnan Karim Benzema så gör truppens bredd att det inte skall påverka allt för mycket.

Försöker vi hitta några brister i  detta Frankrike så är det mittback situationen men i detta fall så är det Rumänien man möter som kommer från ett väldigt lätt kval till detta EM, med Ungern och Nordirland som sina största utmanare (och då kom Rumänien 2:a i sin EM-kvalgrupp).

Även om trycket på Frankrike kommer vara extremt ikväll, så måste laget lösa det ikväll, den raka 1:an betalar i skrivande stund 1.36, det är inget vi kan tippa här på bloggen, därför sneglar vi på Asian handikappet -1,-1.5 till oddset 1.95 där en uddamålsseger för Frankrike ger halva insatsen tillbaka.

Vi tror på en ovanlig lätt öppningsmatch för hemmalaget i Grupp A, dock så har vi respekt för premiär i stora mästerskap och eventuellt tryck det kan bli på spelarna om det skulle dröja innan första målet kommer. Därför håller vi insatsen nere ikväll till 4 av 10 units.

Här går vi helt emot den historiska data, kryss-resultatet har hägrat när dessa två lagen mötts, 4 av de 5 senaste matcherna har slutat oavgjort.

Följ oss under hela EM med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!.

EM 2016 – Grupp A / Matchstart kl 21:00

Frankrike v Rumänien, 1:an tippas som Asian handikapp (-1,1.5) till oddset 1.95 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Frankrike v Rumänien 2-1

You must be logged in to post a comment.