Vinst på båda våra spelförslag från gårdagens Champions League. Ikväll finns det ett monsterutbud av fotbollsmatcher då det är Europa League -kväll, inte mindre än 24 matcher att leta odds bland. Ur svenskt synvinkel har vi AIK som spelar borta mot Napoli och Helsingborg nere i Spanien och bortaspelar mot Levante, båda svensklagen är kraftiga underdogs i båda matchern och bör inte ha någon chans att ta poäng, det är väl HIF som har störst chans att skrälla men vi hittar inga oddsvärden just nu på det.

Twente v Hannover 96 är en intressant match där vi tror på målrikt, dock är inte oddsen riktigt med oss i den kampen,
över 2.5 mål i matchen ger 1.75 i odds, vi kommer följa den matchen live av försöka hitta något spelbart odds under matchen men inget vi placerar i vår ”fasta” bettingportfölj.

Den första matchen vi fastnade för när vi såg Europa League -utbudet var matchen mellan Sporting Lissabon-Basel, vi tror stenhårt att Sporting tar denna matchen och oddset håller på att slaktas i skrivandes stund, på oddsbörsen kunde man få runt 1.75 i odds om man hade tur med utbudet. Vi vet att inte alla spelar börs därför ligger 1:an till 1.66 hos Unibet som även det håller efter börsens discount.

Mellan Köpenhamn och Molde kommer vi köra  en -1 asian på danskarna då raka 1:an ger endast 1.61 odds.  Asianen är då av värde för oss med tanken på att den ger hela 2.10 gånger pengarna och pengarna tillbaks vid en udda mål vinst för FCK, se mer om spelet och vad det innebär nedan vid summering av våra två spelförslag för kvällen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Någon som har något odds/spelförslag som vi andra har missat är det bara att skriva ut spelet i kommentarsfältet så fler kan ta rygg.

PS: Glöm inte att ”gilla” vår spelgrupp på Facebook för våra senaste uppdateringar om odds/spel,  klicka HÄR!

UEFA Europa League 2012/2013 – Matchstarter kl 19:00 & 21:05

FC Köpenhamn v Molde, 1:an tippas som asian handikapp -1 till oddset 2.10 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

Spelet innebär att danskarna måste vinna matchen med minst två mål för att spelet skall sitta, vid en uddamål vinst betalas hela insatsen tillbaks.

Sporting Lissbon v Basel, 1:an tippas till oddset 1.66 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

 

 1. jebak skriver:

  FT Köpenhamn v Molde 2-1
  FT Sporting Lissbon v Basel 0-0

  (FT Twente v Hannover 96 2-2)
  (FT Napoli v AIK 4-0)
  (FT Levante v Helsingborg 1-0)

You must be logged in to post a comment.