Det var skönt att Blackburn tog sin andra seger igår (4-2) så att speltipset satt för oss här på bloggen till fina oddset 2.10. Tittat precis igenom oddslistorna för söndagsspelen och tycker allt det är klurigare speldag än igår. Men det blir två speltips, Premier League och Serie A.

Everton tar emot ett trött Stoke som spelat i Europa League i onsdags, då 1:an på Everton betalar dåligt spelar vi ett specialspel istället till ett högre odds än vad det raka spelet ger.

Parma betalar 2 gånger pengarna hemma mot Palermo i dagens kvällsmatch, visst Palermo är helt usla på bortaplan men laget/truppen är bättre än Parmas därför tror jag att man lyckas minst knipa en poäng, en rak tvåa betalar runt 4.5 i odds för den som vill gambla lite.

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Everton v Stoke, hemmalaget (Everton) att göra över 1,5 mål tippas i matchen till oddset 1.87 hos spelbolaget REDBET till insatsen 5/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Parma v Palermo, X2 tippas som Asian +0.5 till oddset 1.875 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.
Dubbelchansen ger bara 1.72 i odds på X2 därför väljer jag att tippa samma spel fast i deras Asian-bok som ger 1.875 i odds för samma spel.

  1. oddskillen skriver:

    FT Everton v Stoke 0-1
    FT Parma v Palermo 0-0

You must be logged in to post a comment.