Inga överraskningar i tisdagens & onsdagens Champions League -möten, alla favoriterna höll, tråkigt om du frågar oss och debatten är igång om pengar är allt i fotbollen?, men det låter vi andra debattera och bestämma!.

Vi har analyserat kvällens Europa League -utbud, det finns några klara returer men så finns det några skrällchanser/lag som vi tror kommer lösa ett avancemang som inte många trodde på förhand. Fast mer om det i vårt VIP-mail (ansök här) som skickas ut runt klockan 16:00 med våra analyser och bästa oddsen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Tänkte att vi skulle fatta oss kort om dagens speltips vi skall tippa i vår spelfond på Tippa.nu.

Matchen är den mellan Fiorentina-Juventus ett s.k ”hat-möte” i Italien med gammal historia mellan klubbarna, här är den gamla damen (Juventus) stor favorit på oddsmarknaden (1.90-2.00) för vinst, Fiorentina betalar närmare 4.00-4.50 gånger pengarna. Mario Gomez bortamål på Juventus Stadium gör så att bortalaget måste anfalla, i nuläget är det fördel Fiorentina och laget är vidare i Europa League turneringen efter 1-1 i det första mötet.

Vi vågar inte tippa 1×2 i denna matchen för den är riktigt ovis på förhand, dock gör utgångsläget 1-1 i första kampen att vi gillar överspelet (ö2.5 mål) till fina oddset 2.00-2.10 då flera scenarier tyder på att vi kan få en ganska öppen match vid ett tidigt mål helst då av Fiorentina för vårt överspel.

Europa League – Sextondelsfinaler Match 2:2 / Matchstart kl 19:00

Fiorentina v Juventus, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.05 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Fiorentina v Juventus 0-1

You must be logged in to post a comment.