Onsdagsmatch från Allsvenskan i ett riktigt tätt matchade och på förhand förväntas vi gladfotboll mellan Norrköping v BK HäckenÖstgötaporten. Ett IFK Norrköping som inte förlorat sen 22 april på hemmaplan i Allsvenskan och ett Häcken som spelat upp sig rejält, senast ”krossades” Elfsborg på bortaplan med 4-2, viktigt att påpeka här att att Elfsborg har skickat två viktiga försvarsspelare till Sveriges u23 landslag i OS-Fotbollen, konstigt om ni frågar oss då signalen kan tolkas som att man givit upp striden i Allsvenskan.

***

Hur ser den kommande säsongen (2016/17) ut för Tippa.nu ?

Det har blivit förändringar på Tippa.nu och för att ta del av alla kommande inlägg och analyser på bloggen måste alla skaffa sig ett medlemskonto och därefter en prenumeration, ordinarie pris för det kommer vara 99 SEK i månaden.

Vi erbjuder alla våra nya medlemmar under HELA augusti månad att teckna ett medlemskap och prenumeration för halva priset 49,50 SEK istället för 99 SEK i månaden, ange rabattkoden ”nymedlem” för att få 50% i rabatt på medlemskapet.

Registrera ett medlemskap för endast 49,50 SEK /månaden med rabattkoden ”nymedlem”

***

Peking kommer från en stark vändning senaste mot Örebro, 0-1 till 3-1 i ett miniderby, laget har en hel del spelare på skadelista, det är framförallt defensiven som är mest drabbad. Men det är helt klart beundransvärt att man fortfarande är i toppen av Allsvenskan (2:a med 1 poäng efter Malmö FF) och då har laget tappat ett gäng spelare plus att Gustafsson tog över skutan över Janne Andersson som blev svensk förbundskapten.

Häckens stjärnforward Paulinho är fortfarande skadad men nigerianen John Owoeri som leder den interna skytteligan i Häcken har tagit på sig ansvaret och levererat framåt, sist gjorde han två mål mot Elfsborg och Peking lär få problem med honom ikväll. Samuel Gustafson har lämnat för Torino , Alex Farnerud har kommit in som ersättare.

Även om Norrköping är skyhöga favoriter till att vinna ikväll (1.80 i odds på 1:an) så tror vi att laget kommer få kämpa rejält då Häcken har visat mycket form och det snabba underlaget (plastgräs) passar bortalaget minst lika mycket. Både krysset och 2:an i 1X2-marknaden betalar hela fyra gånger pengarna, kan var något för den mer vågade.

Vi tror på en målrik-drabbning med tanken på hur målglada och hur starka offensiva BÅDA lagen är, med tanken på att marknaden tror på mål så kombinerar vi ihop överspelet ö2.5 mål med BLGM till oddset 1.72, kan kännas lite fattigt på förhand men med tanke på förhållande så tror vi riktigt mycket på detta speltipset, insats över medel 6/10 units.

Matchen mellan Norrköping v BK Häcken direktsänds i CMore med avspark kl 19:00.

Följ oss under hela året runt med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

IFK Norrköping v BK Häcken,  BLGM & ö2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.72 hos till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT IFK Norrköping v BK Häcken 3-1

You must be logged in to post a comment.