Torsdag och massivt utbud (32) av UEFA Europa League -matcher, det är returerna som skall spelas ikväll så det är viktigt att läsa på om förutsättningarna inför mötena ikväll.

Flera svenska lag som är med och kvalar och det ser ganska hyfsat ut för dem alla, matchen vi valt att fokusera på Cork City-BK Häcken där kvällens bästa speltips och odds finns enligt oss.

Senaste blogginlägget ”supersöndag” blev en succé, 2 av 2 speltips satt till oddsen 3.25 och 1.675, vi kunde därmed inkassera +11,70 units (netto) till bettingportföljen som börjar närma sig bokslut (2015/2016).

Spelplatsen är alltså Turner’s Cross Irland, där förutsättningarna är ganska klara efter att första mötet slutade 1-1, så måste Häcken minst göra ett mål framåt. Gerhardssons har sagt att det skall inte stressa fram målchanserna utan försöka spela sitt egna spel. Häcken går vidare vid vinst, om det skulle bli 1 – 1 blir det förlängning och eventuellt straffar. Vid oavgjort 2 – 2 eller mer är Häcken vidare.

Resultatet från första matchen är inget Gerhardsson är stolt över och överlag så underpresterade Häcken i den matchen och fick en olycklig utvisning 63 minuten och innan dess hade laget åt på en straff där Cork tagit ledningen med 1-0. Starkt ändå att med 1 man mindre kunna repa sig och få in den viktiga kvitteringen till 1-1 och nu ha goda chanser ikväll för ett avancemang.

Båda lagen har haft matcher efter första mötet och innan kvällens drabbning, Cork har träningsspelet mot Wolverhampton där man förlorat med 2-1 och Häcken var i Örebro och spelade 0-0 i Allsvenskan.

När vi botaniserat igenom Europa League -listorna inför kvällen så är Häcken -speltipset ett av de bästa enligt oss, nu under skrivande stund har den raka 2:an gått upp till 2.50 gånger pengarna på Bollklubben som ändå är favoriter då hemmalaget Cork City finns till oddset 2.75.

Vi väljer dock att tippa Häcken 2:an som ett Asiatiskthandikapp (0,-0.5) vilket innebär att halva pengarna betalas tillbaks vid ett oavgjort resultat, oddset på det spelet finns nu till 2.20, vi väljer att investera 4/10 units.

Följ oss under hela Fotbolls-säsongen med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!.

Europa League -Kval (match 2:2) / Matchstart kl 20:45

Cork City v BK Häcken, 2:an tippas som Asian 0,-0.5 till oddset 2.20 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Cork City v BK Häcken 1-0

You must be logged in to post a comment.