Trevlig Champions League -afton väntar oss där svenska Malmö FF (11,00) tar emot fjolårets finalister Atletico Madrid (1,36) på (Swedbank) Malmö Stadion. Alla hoppas på Malmö kan hitta på något oväntat och på något magiskt sätt ta någon pinne i konkurrens om 3’e platsen som ger vidare spel i Europa League. Tyvärr är det verkligen svårt att hitta något spelbart odds.

Vi får inte glömma stormötet på Santiago Bernabeu mellan Real Madrid-Liverpool som är kul att titta på men svårt att hitta spelvärde i .. Istället hämtas dagens speltips & odds från Champions League -grupp B. Basel tar emot Ludogorets Razgrad på St. Jakob-Park.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Detta är en viktigt ”måste” för Basel då är viktigt att vinna sina hemma matcher och då 3 lag ligger på samma poäng i gruppen. Lagen har mötts sammanlagt 3 gånger och där har Basel 2-1 i vinster och senast lagen möttes 22/10 i år fick Basel en tidig utvisning redan i första halvleken med stod emot bra fram tills sista tilläggsminuten då Yordan Minev avgjorde matchen, dock är han avstängd i kvällens drabbning då har dragit på sig 3 varningar i turneringen redan.

Hemmalaget saknar Ivan Ivanov och Marco Streller som är skadade, Serey Die är avstängd efter sitt röda kort från senaste mötet.

I tidigare matcher så vi sett att Ludogorets saknar respekt mot sina motståndare, det har både Liverpool och Real Madrid fått smaka och det är väl det som skulle kunna få hemmalaget lite i svaj men ett tidigt mål så tror vi på en light-överkörning. Oddset (1.925) på hemmaseger är bra, därav hela 7 units investerade på kvällens 1:a.

Champions League – Grupp B / Matchstart kl 20:45

Basel v Ludogorets Razgrad, 1:an tippas till oddset 1.925 hos till insatsen 7/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Basel v Ludogorets Razgrad 4-0

You must be logged in to post a comment.