Äntligen är de Europeiska ligorna igång och vi har en ”normal” helg inom bettingen att se fram emot. Det blir helt fokus på Premier League från vårt håll denna lördagen då det flest intressanta matcher spelas där, Newcastle-QPR och Arsenal-Manchester United som är kvällsmatchen (18:30).

Newcastle ses som dagens bästa 1:a i Premier League enligt oss, oddset 1.90 på rak vinst är också helt klart spelbart till förutsättningarna som råder innan matchen, det som får oss att stanna vid ”normal” insats bara alltså 5/10 units är att det har varit uppehåll i ligan för landslagsspel och efter en paus och lite småskador på eventuella landslagsspelare.

Allt tyder på ”skatorna” både formmässigt och historiskt sett mellan lagen , de 5 senaste mötena har slutat med 4 segrar och 1 oavgjord för Newcastle, 5 raka segrar innan uppehållet, QPR har 1 vinst på sina 5 senaste, laget ligger näst sist i Premier League med 8 inspelade poäng på 11 matcher.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Den andra matchen är hämtad från Emirates och är grymt att svår att förutse på förhand då det är en ”stormatch” och kan i princip gå hur som helst, även om Manchester United har hälften av sina spelare på sjukstugan är oddset (3.60) på bortaseger grymt intressant jämfört med Arsenals (2.10).

Historiskt sett har Arsenal 0 segrar på de 5 senaste mötena, 3 vinster för United och 2 kryss har det blivit, visst förutsättningarna är annorlunda inför kvällens drabbning då United inte har samma status i år som gångna åren. Så kvällens låga insats 3/10 units på Louis van Gaal är ett rent värdebet.

England – Premier League / Matchstart kl 16:00 & 18:30

Newcastle v QPR, 1:an tippas till oddset 1.90 hos spelbolaget till insatsen 5/10 units.

Arsenal v Manchester United, 2:an tippas till oddset 3.60 hos spelbolaget till insatsen 3/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Newcastle v QPR 1-0
    FT Arsenal v Manchester United 1-2

You must be logged in to post a comment.