Onsdag och det innebär Champions League -kval i fotbollsvärlden, OS i London får ursäkta. Sverige har ett lag med (Helsingborg) som fightas för att komma med. Det står mycket på spel ikväll för de båda lagen, både sportsligt och ekonomiskt, för det laget som klarar ett avancemang (dubbelmöte) innebär det ca 20 miljoner kronor extra i klubbkassan.

Helsingborgs resa har varit komfortabelt hitills till den tredje ”kval” -omgången av den finaste turneringen av dem alla, Champions League, nu skall laget möta polska WKS Slaska WroclawStadion Miejski. I helgen så förlorade Helsingborg sin första hemmamatch i Allsvenskan mot IFK Norrköping, kanske hade spelarna fokus på denna matchen, det är inte konstigt då detta kan vara Helsingborgs viktigaste match på säkert 10 år.

Slaska Wroclaw gick vidare till den tredje omgången genom att förlora hemma mot Buducnost Podgorica (1-0) för att sedan vinna på bortaplan med 2-0 och därmed gå vidare på fler antal mål gjorda på bortaplan.

Helsingborg är mycket starkare hemma än på bortaplan och det speciellt i Europaspelet de senaste åren, skåningarna kommer garanterat vara nöjda med ett 0-0 resultat för att sedan avgöra på hemmaplan, vi här på Tippa.nu tror att HIF kommer få det svårt och tippar 2-0 eller 2-1 vinst till Slask Wroclaw.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Champions League 2012/2013 – Kvalomgång 3 / Matchstart kl 20:45

Slask Wroclaw v Helsingborg, 1:an tippas som Asian handikapp (-0,0.5) till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 7/10 units.

Asianspelet innebär att du får halva insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort, vinst vid Slask Wroclaw seger.

Matchen direktsänds i TV10.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Slask Wroclaw v Helsingborg 0-3

You must be logged in to post a comment.