Två intressanta matcher från fotbollsallsvenskan i kväll, där vi väljer att blogga Helsingborg-Åtvidaberg och följa Djurgården-IFK Göteborg under livebettingen. Helsingborg kommer från en final-förlust i Svenska Cupen med 1-0  mot Elfsborg där laget stundtals spelade bra fotboll men tröttnade mer och mer under matchen och boråsarna vann rättvist och därmed kvalificerade sig för Europaspel.

Tro det eller ej så har gästerna (Åtvidaberg) spelat in fler poäng i årets Allsvenska än hemmalaget, HIF har varit riktigt ojämna blandat bra insatser med riktigt dåliga, kvällens odds på hemma-vinst är intressant ändå!, kanske är det högt för lagets ojämnhet hittills i år och veckans cup-förlust. Vi tycker dock att 2 gånger pengarna är bra betalat för ett vanligtvis ett väldigt starkt hemmalag och oddset motiverar vår insats på hela 6 av 10 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Historiskt sett har Helsingborg ganska lätt för Åtvidaberg, på de 5 senaste mötena har laget vunnit 4 gånger och 1 förlust. Alla 5 matcherna har slutat med minst 3 mål (Över 2.5 mål i matchen ger i skrivande stund 1.80 i odds).

Den andra matchen mellan Djurgården och IFK Göteborg kommer följas under liven och eventuella odds/speltips kommer att kommuniceras ut till Tippas validerade medlemmar (Registrera dig HÄR om du än inte gjort det!)

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

Helsingborg v Åtvidaberg FF, 1:an tippas till oddset 2.00 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Helsingborg v Åtvidaberg FF 0-0

You must be logged in to post a comment.