Det börjar närma sig jul och nyår, många europeiska  fotbolls-ligor håller på att spela  sina sista matcher i helgen inför jul och nyår uppehållet med något undantag som tex Premier League. Uppehållet innebär att vi kommer ta lite ledigt också och gå i genom vår portfölj och denna säsongens spel lite mer grundligt här på spelbloggen. Med tanken på förra årets succe -avkastning så ligger vår ribba högre i år men det kommer krävas ett riktigt bra 2013 (vår) för det, men som sagt vi återkommer till det när det blir lite lugnare på spelmarknaden.

Vad har vi då leta fram från oddslistorna?, Första matchen eller rättare sagt den ”sena” lunchmatchen i Premier League mellan Newcastle-Manchester City är riktigt intressant då Roberto Mancinis -manar är piskade att vinna och det brukar inte va så lätt att göra det på beställning, utslagna ur Champions League. derby torsk senast mot rivalen United och 6 pinnar efter dem. Torsk här och torsk i nästa match kanske det blir ett flyg hem för Roberto. Så vad säger oddsen, skatorna för hemmaseger ger upp till 6.50 gånger pengarna, vi tycker att en bokning av City alltså 1X är det som mest ligger till hands om man skall spela på något där till hyfsat odds-värde.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

En annan match i Premier League som vi tycker till och kommer även att ha med i vårt portfölj-spel är den mellan QPR-Fulham där QPR känns för stora favoriter hemma mot Fulham (odds 3.40), tveksamt om Redknapp tar sin första trea här, även här är överspelet (2.5) av intresse där runt 2.05 är riktigt bra för spel. Här gillar vi även ö3.5 till 3.15 gånger pengarna och det kan kanske vara något för den som vill trippla insatsen då oddset för det ligger på 3.00 exakt i skrivandes stund.

För de som har missat är det 10 miljoner kronor på Stryktipset för den som blir ensam vinnare med 13-rätt hos Svenska Spel, kupongen ser riktig lurig ut denna veckan med matcher från både Premier League och Championship  spelstopp kl 15:59 (lördag), om du tänkt tippa ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg kupong!

Vi får många mejl angående att vi måste bara ha med ett speltips från Serie B varje gång det är ”full”-omgång, så enkelt är det inte att alltid picka ut något lir bara för några läsare måste ha, idag har vi dock ett överspel (ö2.5) mellan Padova-Sassuolo till grymt odds (2.25) enligt oss är ändå Asianen 2,2.5 till 2.00 gånger pengen något vi kör på då till 4 units.

Vår trackrecord på La Liga är  och varit långt ifrån 100%-igt men det stora Andalusiska derbyt mellan Sevilla-Malaga skall finnas med och där tar vi ställningen att matchen kommer sluta i hemmalagets favör, 1:an tippas till oddset 2.20, även överspelet (ö2,5) till 2.10 är av intresse då 8 av de 10 senaste mötena slutat med minst 3 mål.

PS: Det finns flera sätt att supporta oss, genom att registrera sig som medlem HÄR och genom att följa oss på Facebook, klicka HÄR för att ”gilla” oss där vi även ibland publicerar livespel och lägger ut de senaste uppdateringarna från Tippa.nu -bloggen.

Italien – Serie B / Matchstart kl 15:00

Padova v Sassuolo,  Över 2,2.5 (Asian) mål i matchen tippas till oddset 2.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units. Asianen innebär att halva insatsen betalas tillbaka vid endast två mål i matchen.

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

QPR-Fulham, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.05 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units

Spanien – La Liga / Matchstart kl 22:00

Sevilla-Malaga, 1:an tippas till oddset 2.20 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units

 

  1. admin skriver:

    FT Padova v Sassuolo 1-3
    FT QPR-Fulham 2-1
    FT Sevilla-Malaga 0-2

You must be logged in to post a comment.