Två av tre speltips satt i förra inlägget, dock blev utdelningen mager då huvudspelet inte gick in, och bloggen slutade +0,94 units (netto) den speldagen.

Ikväll är det dags för tredje omgången i UEFA Champions Leagues -gruppspel, bloggen kommer tipsa om ett annorlunda speltips då jag tippar en dubbel här för första gången och som vanligt blir det ett singelobjekt med.

CSKA har gått sådär i ligan och ligger sist i sin Champions League grupp och nu skall möta laget som på förhand var det sämsta i gruppen men nu leder Grupp B, Turkarna har haft lite tur hittills i turneringen och här kommer laget första förlust i ett kallt Ryssland.

Manchester City som varit en besvikelse i Champions hittills möter jumbon i gruppen Trabzonspor som både har stora problem i ligan och i CL spelet. I denna matchen skall Citys första vinst komma annars kommer laget få det svårt att gå vidare från gruppen.

Inter har gått kräftgång denna säsongen och det är lite upp till bevis ikväll då laget 3 raka torskar och Lille är ombesegrat på sina 6 senaste matcher. Några nyckelspelare är tillbaks i Inter, som tex Sneijder och de borde va en positiv injektion för laget och Inters tröga mittfält. Talangen -Eden Hazard kommer lira för Lille ikväll och det kommer ställa till trubbel för Interspelarna, jag trotsar oddsmarknaden och tror på ett överspel i denna matchen, dock garderar jag det genom att spela överspelet som en Asian.

För fler speltips och odds från de andra Champions League -matcherna kan jag rekommendera spelsajten Tippa.nu och deras informationskanaler.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **


Champions League – Grupp B / Matchstarter kl 18:00 & 20:45

CSKA Moskva v Trabzonspor, 1:a oddset 1.65 hos EXPEKT.
Manchester City v Villarreal, 1:a oddset 1,33 hos EXPEKT.

Matcherna spelas som en DUBBEL till oddset 2,19 hos spelbolaget EXPEKT med insatsen 5/10 units.

OBS!, den första matchen har tidig avspark pga att den spelas i Ryssland, båda matcherna direktsänds på Viasat och Viaplay.

Champions League – Grupp B / Matchstart kl 20:45

Lille v Inter, över 2.2,5 mål tippas till oddset 1.925 hos spelbolaget Unibet med insatsen 3/10 units. Asianen innebär att du får halva insatsen tillbaka vid endast 2 mål i matchen.

Matchen direktsänds på Viasat X-tra och Viaplay.

Publicerat kl 07:58

 1. ANNE skriver:

  Tycker du att det är kallt ute?

  Kanske hade min tävling där man kan vinna ett presentkort på 400 kronor hos snowandmotion.se varit något för dig då? Det är busenkelt att vara med. Kika in här; http://favs.se/mode/ny-tavling-#comments om du är intresserad.

  Kram!

 2. oddskillen@gmail.com skriver:

  FT CSKA Moskva v Trabzonspor, 3-0
  FT Manchester City v Villarreal 2-1

  FT Lille v Inter 0-1

You must be logged in to post a comment.