Måndag och vi har hållit oss ganska lugna med speltips denna helgen, endast VIP-folket har hört något från oss där vi bland annat hade en träff på Gamla Ullevi och såg IFK-Göteborg Halmstad ihop, nästa helg kommer delar av redaktionen och några utvalda medlemmar följa med på avslutningsmatchen för säsongen mellan Albins-Cagliari och LazioStadio Sant Elia, vi kommer förmodligen slänga upp någon tråkig arena-bild från matchen i vår Facebook-grupp TippaNU

Så hur ser dagens spelutbud ut? Det domineras av Svensk fotboll från Superettan och Allsvenskan, vi tycker att Örebro ser ut som ett intressant drag hemma mot Degerfors men oddset på en rak 1:a skrämmer oss, dock har Örebro tre raka hemma segrar och målskillnaden 8-1, kanske går det göra en ”rolig” komb med matchen men vi håller oss till singlar för och främst här på bloggen.

Oddsmässigt tycker vi att följande matcher är intressanta, dagens bästa speltips och odds hämtas från mötet mellan Helsingborg-Häcken där vi bjuds på 1.95 gånger pengarna på att det skall bli över 2.5 mål i matchen, Helsingborg är ett av Allsvenskans bästa hemmalag enligt oss och extremt målfarliga med spelare som Mattias Lindström och Robin Simovic på planen. Göteborgs-klubben började riktigt dåligt årets Allsvenska med premiärförlust mot Blåvitt men sen har poängen trillat in, dock endast på hemmaplan då Häcken ännu inte vunnit borta, laget blandar och ger, men El Kabir och Rene Makodele skapar extremt mycket framåt och vi kommer inte bli förvånande om vi både får se 1 eller 2 mål av denna duon ikväll, senaste fem matcherna borta (på Olympia) har häcken endast tagit 1 poäng.

Vi trycker ”ganska” tungt på kvällens match då insatsen blir 7 av 10 units på att det skall bli över 2.5 mål i matchen till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet. Har ni missat erbjudandet som finns längre ner under speltipset där ni får upp till 1000 kr vid nyregistrering av ett spelkonto hos Unibet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Glöm ej att ”gilla” och gå med vår Facebookgrupp HÄR!.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl  19:05

Helsingborg v Häcken, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet till insatsen 7/10 units.

 1. mnkibz skriver:

  Hej,

  En sak som jag hade uppskattat mycket är om ni hade kunnat börja inkludera riktlinjer på min. odds för era spel. Dagens spel kan jag tex. bara hitta som bäst till 1.88 på de bookies jag har och frågan är då, är det fortfarande värde i att spela det till detta odds? Bet365 har te.x bara 1.8 kvar och inte för att klaga då jag uppskattar er blogg väldigt mycket men om man tittar på Oddsportal så ser det inte ut som om oddset på 1.95 har funnits på Bet365 de senaste 2 dagarna.

 2. HGT skriver:

  Jag fick spelet till 1.925 på BET365

 3. admin skriver:

  Det finns två ”böcker” på Bet365 , i denna spelform , de kallar dem för: mål i matchen & antal mål (samma spel) men nästan alltid oddskillnad, nu ger antal mål (ö2.5) 1.85 på Bet365 när vi skrev inlägget för ca 1 1/2h gav det 1.95.

 4. mnkibz skriver:

  Ok , det kan ha hänt att jag missat det och det fanns där då reken gick live då jag fick updaten lite senare än det gick live här, som sagt så kollade jag bara på Oddsportal. Men det är lugnt, oddsen brukar finnas där och ibland har jag även hittat högre odds då jag shoppat runt.

  Det vikgtigaste för min del var att kunna få ett min. odds så man vet hur långt ner oddset är spelbart. För annars kanske man missar värdet även om spelet går in och det är inte bra i längden.

  Så hade ni kunnat göra detta i fortsättningen så hade det varit mycket uppskattat 🙂

 5. admin skriver:

  FT Helsingborg v Häcken 5-0

  (( FT Örebro v Degerfors 2-0 ))

 6. Jimmy skriver:

  Haha easy money Jebak thx!

You must be logged in to post a comment.