Som vi skrev igår, det blev en ”nykomling-effekt” för Jönköping, när man slog Kalmar FF med 1-0, vår andra match och det fina överspelet vi hade där va över 2 lina och den satt efter 45 min. Här ser vi hur betting är marginellt att på grund av inte Kalmar gjorde mål i går blev vårt resultat -0.5 units till skillnaden om de hade gjort mål +9 units. Ibland är det sjukt små marginaler i sportsbetting och det bör man ta till sig när man kan hedga (sälja) sig ut.

Följ oss i vår Facebookgrupp (TippaNU) med senast speltips & odds >>HÄR<<

Ett derby i Rom med massa negativitet innan matchstart, fans skall bojkotta, fans skall inte sjunga under matchen, massa strul och inte nog med det så är backlinjen helt skadedrabbat i Lazio.

Jämför vi formmässigt hur det såg ut innan landslagsuppehållet så har hemmalaget Lazio haft verkligen svårt att vinna sina matcher, en hel del kryss och ingenmansland i tabellen, innan denna matchen ligger man på en 8’e plats med långt väg till Europaplats.

Lazio har 6 inspelade poäng på sina 5 senaste matcher och det är inte okej för ett lag som hade Champions League -kvall säsongen innan. Tippa.nu tror inte att motiveringen ”stolthet” att vinna ett derby mot Roma är tillräckligt för att ta hemmalaget skall kamma 3 pinnar efter slutsignalen.

Roma 3:a i tabellen och Spalletti har verkligen MER att spela om idag än Lazio, där Rom-laget har kopplat rejäl plats om en Champions League och har 5 poäng upp mot både Inter och Fiorentina, för att behålla den ledningen är det extremt viktigt och vinna dagens derby.

Skadeläget i Roma ser ljust och laget tagit 13 poäng på sina 5 senaste matcher, senaste Rom-derbyt slutade 2-0 till Roma. Laget har inte förlorat de senaste 5 derbyna lagen emellan, 3 vinster och 2 oavgjorda.

Hade inte det vart ett för att de är ett derby på förhand hade vi tippat den raka 2:an men nu garderar vi spelet med Asianspelet (0,-0.5) vilket innebär att vi får halva insatsen tillbaka vid ett kryss. Insatsen blir 5/10 units på Rom-derbyt.

PS: Följer du oss på Facebook?, ”Gilla” vår sida och häng med på vår bettingresa HÄR!.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Lazio v Roma, 2:an tippas som Asianen (0,-0.5) till oddset 1.90 hos till insatsen 5/10 units.
  1. admin skriver:

    FT Lazio v Roma 1-4

You must be logged in to post a comment.