Svårtippade åttondelsfinaler på CL-agenda då båda hemmalagen är stora favoriter till att gå vidare till nästa steg i UEFA Champions League.  Atletico Madrid tar emot PSV och har inget resultat (0-0) att gå från det första matchen i Holland utan måste vinna matchen ikväll för att avancera. Skulle PSV göra mål i matchen kan det bli en riktig intressant att se hemmalaget under press.

Svårtippade kanske är kanske fel ordval, men oddsmässigt är det inga enkla matcher då oddsen är extremt låga för hemmaseger, 1.30 Atletico Madrid och 1.45 gånger pengarna på City-seger.

Matchen vi tänkte titta närmare på är den mellan Manchester City-Dynamo KievEtihad Stadium. Där har hemmalaget en 3-1 seger att gå från första mötet

Formen efter första mötet talar för att Dynamo Kiev ändå skall kunna (i allafall gör mål i matchen) då man efter 3-1 förlusten hemma har vunnit 2 matcher i ligan och kryssat i den inhemska cupen, blir en tuff uppgift att göra 3 mål på Etihad, men att spräcka noll på City är ingen omöjlighet då hemmalagets form har varit kraftig varierande efter åttondelsfinalen mot Dynamo Kiev.

City tog hem Liga Cup -finalen efter straffar mot Liverpool och efter det åkte man igen och möte Pool fast då på Anfield, torsk med 3-0. Efter det möte Premier League-jumbon Aston Villa, där målskyttet tog fart i andra halvek, 4-0.

Insatsen mot Norwich i helgen var skamlig, (0-0) och helt uddlösa utan fantasi när man fortfarande har chans på serieseger, något stämmer inte i laget och det är mer individuellt än lagmässiga insatser.

Vi tycker därför att BLGM-spelet till oddset 1.95 får bli dagens bästa speltips med en lägre insats på 4/10 units. Hemmalaget kommer in avslappnade inför denna match (med 3-1 i ryggen ) men där motståndarna måste ALL IN framåt och göra mål för att ens ha någon som helst chans till avancemang.

PS: Följer du oss på Facebook?, ”Gilla” vår sida och häng med på vår bettingresa HÄR!.

UEFA Champions League – Åttondelsfinal 2:2 / Matchstart kl 20:45

Manchester City v Dynamo Kiev, BLGM gör mål i matchen tippas till oddset 1.95 hos till insatsen 4/10 units.
  1. admin skriver:

    FT Manchester City v Dynamo Kiev 0-0

You must be logged in to post a comment.