Två dagar av Champions League fotboll gav + i portföljen (även om gårdagen stanna på fjuttiga +1.15) något som var varmt välkommet, ikväll är det dags för returerna i sextondelsfinalerna i UEFA Europa League och på agendan står det 15 fotbollsmatcher. Vi tänkte dela med oss som vanligt av några korta analyser och enligt oss dagens BÄSTA speltips.

Då det är returmatcher blir det ytterligare ett scenarier vi måste räkna och analysera in i matcherna när eventuellt ett lag som vill spela på ett resultat misslyckas och blir tvungna att gå på offensiven.

Första matchen som är av intresse är matchen mellan Basel v St Etienne som slutade 3-2 till fransoserna och var en härlig Hawaii-fotboll-match, finns tendenser att vi kan få ett liknade utfall ikväll (oddset på ö2.5 mål ger i skrivande stund 1.925) vi tycker dock att den raka 1:an är snäppet vassare, 1.90 betalar den raka 1:an på Basel.

Basel måste vinna match och helst/inte släppa in mer än 1 mål ikväll,  schweizarnas är rusiga starka på hemmaplan och leder den inhemska ligan överlägset det gör inte det hela sämre att Finalen i UEFA Europa League skall spelas på VELTINS-Arena som är deras borg och ett stort mål för denna säsongen enligt klubbledningen.

 Schalke-Sjachtar Donetsk med matchstart kl 19 är intressant då vi tror att ett tidigt mål här kan öppna matchen riktigt fint åt båda hållen då första mötet slutade 0-0. Tyskarna är stora favoriter till odds kring 1.70-1.75 som är lite för trist att tippa därför väljer vi 4 units på överspelet och hoppas på 1 riktigt tidigt mål i matchen.

PS: Har du inte börjat följa oss på Facebook, ”Gilla” vår sida och häng med på vår bettingresa HÄR!.

UEFA Europa League – Sextondelsfinaler (2:2) / Matchstart 19:00 & 21:05

Schalke v Sjachtar Donetsk, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos till insatsen 4/10 units

Basel v St Etienne, 1:an tippas till oddset 1.90 hos till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Schalke v Sjachtar Donetsk 0-3
    FT Basel v St Etienne 2-1

You must be logged in to post a comment.