Ganska glest mellan våra uppdateringar men sist höll inte Häcken som vi trodde mycket på hemma mot Åtvidaberg, däremot så stod Japan riktigt bra emot Italien och där fick vår revansch på den spela dagen då båda lagen göra mål gav fina 2.20 i odds. Summerar vi senaste inlägget så gick portföljen back -1.40 units (netto) och det är okej då vårt huvudspel Häcken haverera. Trevligt att så många VIP-medlemmar verkar ha hängt med på Japan -spelet över 1.5  mål till fina oddset 4.50 som Unibet erbjöd.

Ikväll har vi all fokus på Superettan och Allsvenskan,

I Allsvenskan tycker vi att IFK Göteborg är helt klart dagens bästa spel (specialspel) hemma emot Mjällby som över godkänd prestation då lagen befinner sig på en 7’e plats efter 12 omgångar men bortaplansspelet är alldeles för dåligt och ikväll kommer man få det svårt mot ett blåvitt som har 4 vinster och 2 oavgjorda på hemmaplan.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Vi tror på en ganska lätt överkörning av hemmalaget även fast man haft mer stolpe in än ut de senaste matcher är blåvitt för starka för Ekenberg och gänget, två intressanta spel är IFK Göteborg att göra över 1.5 mål i matchen till oddset 1.83 och över 2.5 för den som vill krydda till oddset 3.75.

Två andra matcher som är intressanta ur odds-perspektiv och utanför vår bettingportfölj som kan vara värda att följa under liven är Elfsborg borta mot Malmö FF till höga oddset 3.60, även Jönköping (3.30) borta mot Landskrona i Superettan. Men som sagt det är två ”svåra” tvåor och vi nöjer oss här på Tippa.nu -bloggen att bara koncentrera oss på IFK då vi tycker över 1.5 till oddset 1.83 är dagens bästa speltips.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

IFK Göteborg v Mjällby, IFK att göra över 1.5 mål i matchen tippas till oddset 1.83 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT IFK Göteborg v Mjällby 4-2

You must be logged in to post a comment.