Vi är riktigt nöjda med våra två speltips (spelvinster) igår då båda satt till högt odds och tog igen det vi tappade dagen innan och därmed plus på de två senaste dagarna då vi tog +9.00 units (netto) igår. Så hur ser spelutbudet ut dagen före dopparedagen, det är väl att ta i att säga att det ser riktigt bra ut då det är söndag, vi bjuda på två matcher från Premier League och en full omgång från Serie B. Då vi på Tippa.nu håller den Italienska andra divisionen som mycket spelvänlig då oddsen brukar vara bra är vi då inte helt missnöjda hur den söndagen ser ut då vi kan desto mer fokusera oss på den då varken Chelseas eller Manchester Uniteds -matcher bjuder på några spelvänliga odds.

Stadio Mario Rigamonti ställs tvåan (Livorno) mot hemmalaget Brescia som ligger på åttonde plats i tabellen, denna matchen anser vi ha omgångens bästa överspel (Asian) i Serie B till höga oddset 1.90. Historiskt sett har 6 av 8 matcher lagen i mellan slutat ”över”. Vi kommer ha en insats över medel på detta spel i vår portfölj, insats 6 av 10 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Grosseto-Reggina -matchen är ett riktigt bottenmöte i Serie B där allt kan hända, även fast Grosseto legat sist i tabellen hela säsongen så har det ett helt klart bättre lag på pappret än vad tabellen visar, icke att förglömma att Grosseto startade säsongen med minus poäng. Reggina tränare hänger löst nu efter ett par dåliga matcher.Vårt speltips här är asian-överspelet (2,2.5) till fina oddset 1.975.

Italien – Serie B / Matchstart kl 15:00

Brescia v Livorno, Över 2,2.5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

Grosseto v Reggina, Över 2.2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.975 hosUnibet till insatsen 3/10 units.

Asianerna i dessa två spel innebär att halva insatsen betalas tillbaka vid endast två mål i matchen.

You must be logged in to post a comment.