Lördag och spelutbudet är väl okej med tanken på kommande EM i Frankrike om några dagar, Superettan i Sverige och en hel del träningslandskamper på dagens agenda (ni som följt bloggen ett tag nu vet att vi aldrig, ytterst sällan, går över en insats på 4 units när det gäller träningsmatcher eller inhemska cuper).

För Er som missa senaste blogginlägget då satt alla våra 3 speltips, med andra ord en liten mini-jackpot där vi kunde inkassera hela +15,70 units (netto) till vår bettingportfölj.

FÖLJ OSS i VÅR FACEBOOKGRUPP (facebook/TippaNU) SENASTE SPELTIPS & ODDS >>HÄR<<

I Superettan har två matcher som är intressanta, en av matcher bloggar vi här den andra (Degerfors-Ljungskile) har vi skickat ut analys om i medlemsmejlet, bloggmatchen här blir toppmötet mellan Dalkurd FF och Åtvidaberg som båda ligger i toppen av Superettan med 16 inspelade poäng vardera efter 10 omgångar, 4:a respektive 5:a i tabellen.

Vi tycker att Dalkurd är ett bra hemmalag som ännu inte förlorat på Domnarvsvallen i årets serie (ser vi ännu längre tillbaka så var det 1 år sedan man gjorde det) men att erbjuda 1.61 och sen tippa den raka 1:an till det oddset har vi nåt fruktansvärt att motivera.  Gästerna är Åtvidaberg som är serien’s bästa hemmalag men borta har man denna säsongen bara vunnit 1 av 5 matcher och det mot bottengänget Degerfors som har sista platsen i serien.

Även om Åtvidaberg fick kriga ”arbetsseger” till sig sina poäng i senaste matchen mot Värnamo (1-0) så har man allt och vinna i dagens match mot ett extremt bollskickligt Dalkurd som alltid får den lilla extra pressen men även stödet när de spelar på Domnarvsvallen.

Bortalaget ger skyhöga 5.25 gånger pengarna för att skrälla ikväll, det är högt med tanken på detta är Superettan och kvalitén är ojämn över matcherna, men då måste prestationen vara mycket bättre än de 2 senaste bortamatcherna Åtvid har gjort.

Situationen ser ut enligt följande i Åtvidaberg, Jon har problem med foten, Kevin är febersjuk, Alberto ont i vaden och Hampus var iväg med finska landslaget men är åter i Stockholm idag och klar för spel.

Vi gillar oddset på överspelet och tycker det är helt klart spelvänligt, över 2.5 mål i matchen ger 2.05 gånger pengarna, och det tänker vi investera 4 av 10 units på denna lördagseftermiddag.

PS: Följer du oss på Facebook?, ”Gilla” vår sida och häng med på vår bettingresa HÄR!.

Sverige – Superettan / Matchstart kl 16:00

Dalkurd FF v Åtvidaberg, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.05 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Dalkurd FF v Åtvidaberg 5-0

You must be logged in to post a comment.