Det är dags för returmötet mellan Malmö FF-Red Bull Salzburg då första mötet slutade med 2-0 till Salzburg. Utgångsläget är inte det bästa för skånelaget men två mål på hemmaplan skall inte vara en omöjlighet, det som kommer va en utmaning är att inte släppa in något bakåt. I efterhand kan man tycka att det sista sena målet var onödigt och förändrade utgångsläget och gjorde det mer knivigt för Malmö.

Salzburg har börjat ligaspelet knackigt med 2 raka förluster, Malmö har ju inte själva varit att känna igen i årets Allsvenska jämför med fjolåret två lag som har svajig form men det lär inte märkas inför kvällens kvalmatch i UEFA Champions League då det gäller så mycket för båda klubbarna.

Salzburg är favoriter till oddset 2.25-2.30 för vinst (1X2), Malmö betalar över 3.00 gånger pengarna, riktigt svårt att förutspå matchen då ett tidigt mål kommer ändra matchbilden, för vårt överspel vill vi verkligen ha ett tidigt Malmö FF mål, så inte chanserna försämras omgående i fall bortalaget gör det istället.

Oddset på 1.80 för överspelet är OK, på gränsen men vi väljer ändå att investera 3/10 units.

UEFA Champions League – Kvalmatch 2:2 / Matchstart kl 20:30

Malmö FF v FC Red Bull Salzburg, över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.80 hos till insatsen 3/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Malmö FF v FC Red Bull Salzburg 3-0

You must be logged in to post a comment.