Barcelona fixade en historisk vändning igår (från 0-2 till 4-2) totalt på två matcher då de aldrig varit ett lag som klarat att göra det innan därför det exotiska namnet. Enligt spelmarknaden så skrällde Galatasaray rejält (Oddsen på rak turkisk seger låg runt 5 gånger pengarna) när laget tog en fin 3-2 skalp borta mot Schalke.

Två nya Champions League -matcher ikväll där den mellan Bayern-Arsenal känns avgjord på förhand då tyskarna fick ett 3-1 resultat på Emirates så känns det inte aktuellt för oss att leta odds i den kampen då Arsenal inte själva tror på det ens.

Matchen mellan Malaga-Porto är fortfarande öppen dock stor fördel Porto efter 1-0 i första kampen. Spanjorerna måste framåt och det kan inte se lika krampaktigt ut som det gjorde i första mötet. Inför denna matchen har vi tre odds i huvudet som vi tycker är intressanta i följande turordning, Malaga över 1.5 mål till 2.75, Över 2.2,5 mål (Asian) i matchen till oddset 2.00 och Båda lagen gör mål i matchen till oddset 1.83.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Vi är inte helt säkra på att Malaga klarar sig till nästa runda med att att gör två mål, men oddset tilltalar oss väldigt mycket här, men då är det extremt viktigt att spanjorerna gör första målet i matchen enligt vår analys.

UEFA Champions League – Åttondelsfinal match 2:2 / Matchstart kl 20:45

Malaga v Porto, Malaga att göra över 1.5 mål i matchen tippas till oddset 2.75 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

  1. Jimmy skriver:

    älskar oddset – ryggar dig!

  2. admin skriver:

    FT Malaga v Porto 2-0

You must be logged in to post a comment.