Gårdagens CL-match mellan Shakhtar och Bayern blev en mållös historia och vårt speltips var inte speciellt nära, närmast var Bayern att göra mål men det gick inte lättare efter att Alonso åkte på sitt andra gula kort i 2 halvlek och därmed fick tyskarna spela med 10 man.

I kväll är det dags för ytterligare 2 åttondelsfinaler från Champions League -fotboll, den ena är Schalke-Real Madrid där spanjorerna är stora favoriter, odds under 1.50 på rak seger, trista spelodds i den matchen fast underhållningen lär vara desto bättre.

Basel är stora underdogs (4.20) i matchen mot Porto (2.10) ikväll men Schweizarna har skrällt innan och på hemmaplan är man riktigt farliga. Även om första matchen i slutspelen brukar vara tajta så ser vi att båda kvällens drabbningar kan sluta med ”överspel” men mer försiktigthet i denna matchen jämfört med Schalke-Real Madrid, det speglar även oddsen då överspelet ger knappa 1.57.

Vi tycker oddset är bra på Asian-överspelet med halva insatsen tillbaks vid 2 mål i matchen till oddset 2.025 som spelbolaget erbjuder, till 4 units.

PS: Gilla oss HÄR FACEBOOK Se erbjudanden, kampanjer och speltips först!

UEFA Champions League – Åttondelsfinal (1:2) / Matchstart kl 20:45

Basel v FC Porto, Över 2, 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.025 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Basel v FC Porto 1-1

You must be logged in to post a comment.