Då skall äntligen Champions League -åttondelsfinalerna komma igång igen, ikväll bjuds det på två matcher Manchester City-Barcelona och Zlatans-PSG åker till Tyskland för att möta Bayer Leverkusen. Vi kommer att fokusera på den första matchen då vi tycker den är mest intressant ur betting-synvinkel.

Rutin och erfarenhetsmässigt så ligger klubbarna miltals i från varandra, för City är det första utslagsmatchen i Champions League och för Barcelona är detta vardag då klubben vunnit CL-bucklan 4 gånger i den moderna versionen av mästarcupen.

Två extremt stora avbräck för City är att båda Aguero och Fernandinho är bort från spel. Båda lagen kommer från vinster i helgen, Barcelona besegra Vallecano med 6-0 och City avancera i helgen då man slog ut Chelsea med 2-0.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Det finns svenskinslag i matchen och det är att Jonas Eriksson är huvuddomare.

Vi tycker att oddset på hemmaseger (3.00-3.20) är lite väl högt för att låta bli att testa det då City lär ha i tankarna att laget måste vinna i kväll på Etihad Stadium om laget skall ha någon som helst chans i returen på Nou Camp. därför oavsett avbräcken ser vi värde i hemmaoddset!

Champions League – Åttondelsfinal 1:2 / Matchstart kl 20:45

Manchester City v Barcelona, 1:an tippas till oddset 3.00 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Manchester City v Barcelona 0-2

You must be logged in to post a comment.