Succé i senaste inlägget då båda våra rekar gav oss spelvinst (+8.94 units netto), ligorna startade upp igår (fredag) efter landslagsuppehållet så vi hoppas kunna skriva lite mer frekvent än va vi gjort de senaste veckorna, se gruppen på Facebook för fler uppdateringar -> HÄR!

Så hur ser vi på dagens utbud?, det ser sådär ut för att vara riktigt ärliga, den tidiga matchen i Premier League? Liverpool 2:an borta mot Newcastle ser ganska bra ut (1.83 för seger) men vi skulle vilja ha några punkter till för att reka den här i vår portfölj, Överspelet 2.5 mål i matchen ligger på 1.65 i odds, det blir ett avslag för oss för att oddsen ospelbara i den matchen.

Viktig att ha i åtanke att många spelare i storlagen har haft landskamper och att nästa vecka har topplagen viktiga Champions League -matcher (tisdag och onsdag) detta brukar påverka laguttagningarna och därmed prestationerna därför kan vissa underdogs bli riktigt intressanta, speciellt om ni följer matchutvecklingen. Milan-Udinese är en sånt match, bokning (x2) av Milan till 2.70-2.80 gångerna pengarna kan vara intressant, vi tror Udi kommer kunna störa rejält ikväll.

Spela hem 10 miljoner när du blir ensam med 13 rätt !! – Spelstopp Lördag kl 15:59

Det gäller för stryktipset hos Svenska Spel  som garantera 10 miljoner till en ensam vinnare med 13 rätt. Om du tänkt lägga ett system för att pricka de 13 matcherna med matcher från Premier League och Championship så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg din stryktipskupong!.

Dagens två speltips hämtas från La Liga och Serie B där det spanska överspelet sticker ut lite mer än det italienska, dock håller vi ner insatserna ganska rejält denna lördag.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Oddset lockar oss extremt mycket i kvällens sista kamp i La Liga mellan Espanyol-Athletico Madrid, bortalaget går som tåget i ligan delar första platsen med Barcelona på 24 poäng och åtta raka segrar i ligan, möter ett Espanyol som har tre raka torskar men ändå på åttonde plats. Vi tror att hemmalaget kommer göra bra motstånd och även mål i matchen, Asianen ger oss 1.975 på att det skall bli 2.2,5 mål i matchen, vid två mål betalar halva insatsen tillbaks.

Italien – Serie B / Matchstart kl 15:00

Empoli v Varese, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.05 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

Spanien – La Liga / Matchstart kl 22:00

Espanyol v Athletico Madrid, Över 2.2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.975 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

You must be logged in to post a comment.