Det har varit semestertider för Tippa.nu i några veckor och fortfarande är inte hela redaktionen på plats men igår smygstartade vi för VIP-medlemmarna (ansök här) med att dunka in Norrköpings fina odds (3.50).

I kväll bjuds det på en match från Allsvenskan och det är BK Häcken som åker till Tele2 (Stockholms) Arena för möte med Djurgården. Det är två lag som ligger jämt i tabellen 6:a respektive 7:a och bara 2 poäng skillnad. Både kommer från två riktigt målrika och varsin vinst där Häcken krossade Örebro med 4-1 på hemmaplan och Djurgården vann med 5-3 (borta) över Norrköping i en svängig  match.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Stockholmarna har inte alltid haft det så lätt för Hisingslaget då man inte vunnit på de fem senaste mötena, 2 oavgjorda och 3 förlust, dock så kommer det börjas märkas att El Kabir är såld, som kanske var Allsvenskans bäste spelare ?. Det blev 4 mål framåt sist men det var på hemmaplan och mot ett lag (Örebro) som ligger 2 poäng från nedflyttning.

Det vi sett av DIF efter uppehållet får oss att värdera laget som kvällens vinnare, dock med en Asian-gardering som förklaras nedan, vi har även blickar på överspelet (ö2.5 mål i matchen) men vi tycker att marknaden betalar lite för dåligt för att vi skall godkänna det spelet.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:05

Djurgården v BK Häcken, 1:an tippas som Asian (0, -0.5) till oddset 2.10 hos spelbolaget till insatsen 5/10 units.

Asianspelet innebär att halva insatsen (units) betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat i matchen.

 

You must be logged in to post a comment.