Det blev en hel del skrällar i Trettondagens Serie A -omgång som vi befarade, idag har vi kört ut ett 1024-system förslag på Stryktipset då det är 9,5 miljoner i Jackpot, mejlat har skickades ut runt 12:00 idag till alla medlemmar.

Dagens Serie B -omgång har vi analyserat då det finns flera överspel som har otroligt högt odds. Här i bloggen skall vi försöka vända trenden en bit då har varit sviktande, vi har plockat ut den sena (18:30) matchen mellan Crystal Palace-TottenhamSelhurts Park.

Palace kommer från en komfortabel 4-0 seger över Dover, laget ligger dock till risigt till i Premier League, 18’e plats, släppt in 30 mål bakåt, 1,5 mål i snitt, laget brukar kunna lyfta sig när de möter bättre lag på hemmaplan, idag kommer ett Tottenham som slog Chelsea med 5-3 i ligaspelet men här vi ett topplag (ändå 5’e plats i ligan) som vi inte riktigt vet vad vi har, formen är god, ingen förlust på senaste matcherna, liten rekyl fick vi nu se i FA-Cupen då man tappade sina 1-0 ledning borta mot Burnley (1-1).

Vi påpekar hur dåliga Crystal Palace är på hålla tätt bakåt det är kanske ändå inte så konstigt med platsen man har i ligan jämfört med Tottenham som har målskillnaden 29-27 och ändå ligger i toppskiktet av Premier League, Vi går emot marknaden i denna matchen och tror på överspels oddset med gardering av Asianen (2.2,5 mål) till insatsen 5/10 units.

Asianen innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid 2 mål i matchen, full vinst vid 3 eller fler mål.

England – Premier League / Matchstart kl 18:30

Crystal Palace v Tottenham, Över 2.2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.95 hos  till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Crystal Palace v Tottenham 2-1

You must be logged in to post a comment.