Skönt att det blev ytterligare en spelvinst när båda lagen gjorde mål i Chelsea-Napoli -matchen, inget fantastiskt odds med 4 units till 1.74 satt fint inne. Bettingportföljen steg med +2.96 units (netto) och vi börjar närma oss 200 lagda speltips denna säsongen (2011/2012). Kul att det blev 4-1 till Real Madrid igår, för det var ett av två resultat (4-1,3-0)  jag nämnde och trodde väldigt mycket på i den matchen.

I kväll är det dags för returerna i Europa League, flera intressanta matcher där flera storlag ligger i riskzonen att åka ur turneringen, de är desto svårare att tippa och förut se. Med det finns det en pärla jag inte kan låta bli och det är matchen på Philips Stadion mellan PSV v Valencia. hemma vinst ger höga 2.58 i odds.

PSV är i en svajig form, torskat tre raka matcher i ligan & Europa League och är tvungna att vinna minst med 2-0 för att kunna gå vidare. Valencia tappade en 2-0 ledning mot Mallorca i helgen till 2-2. Tror de kommer få svårt att producera något framåt på Philips Stadion.

Glöm inte att ”gilla” Tippa.nu på Facebook genom att klicka HÄR!.

Europa League – Åttondelsfinaler / Matchstart kl 19:00

PSV v Valencia, 1:an tippas till oddset 2.58 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 4/10 units.

 

You must be logged in to post a comment.