Det var riktigt skönt att båda våra speltipsen satt här på spelbloggen och vi kunde dryga portföljen med ca +8 units (netto). Skall jag vara ärlig så kan jag inte hitta något bra spelvärt i dagens returmöten i Champions League -matcherna. Milan har en 4-0 vinst att gå på från San Siro och deras inställning i första halvlek lär att hålla tätt. Oddset på Arsenal är ca 2.10 gånger pengarna och det är för dåligt för spel då de kommer mönstra en offensiv uppställning och får det inte ett tidigt hål på Milan kan det mycket väl komma kontringar från Milans håll, för spännings skull hoppas två snabba mål i första halvleken av Arsenal, gör Milan första dör matchen helt!. Överspelet är slaktat ligger på ca 1.70 i odds. Håller rak 1:a som bästa spel här.

Även i kvällens andra matchen mellan Benfica och Zenit känns det som att hemma laget kommer att ligga på då de måste gå för vinst med tanken på att Zenit vann första matchen med 3-2. Här tror jag att det finns risk att inte Benfica fixar biffen trotts att det kommer ånga på som dårar, krysset är riktigt intressant till nästan 4 gånger pengarna här hos flera spelbolag på internet. Ettan betalar knappa 1.75 i odds och det är dåligt i en sådan här viktig match då Zenit är bra på en sak och det är att försvara sig.

Kontentan av det hela är att matcherna är intressanta men för dåliga att betta på för oss här på Tippa.nu men vi vill ge några tankar kring dem i alla fall för er som tänker tippa på dem. Lycka till!

Ps: Glöm inte att GILLA oss på Facebook, gör det genom länken här!, tack!

You must be logged in to post a comment.