Måndag och glest spelutbud förutom i Serie A som bjuder på kvällens konfekt, stormatchen mellan två giganter i den italienska ligan, Milan-Roma har avspark kl 20:45 på San Siro. Spelbolagen har hemmalaget som favoriter till oddsen 2.30-2.40, krysset 3.30-3.40 och bortaseger ger 2.90 efter en nedjustering.

Roma ligger tvåa i tabellen och har ännu inte förlorat efter 15 omgångar, något säger oss att det skulle va typiskt Milan om det skulle vara dem som spräcker nollan i den kolumnen. Allegris mannar har underpresterat kraftigt denna säsongen och ligger hela 19 poäng efter Roma i tabellen och därmed hängt löst nu ett bra tag, med nöd och näppe gick laget till slutspelet i Champions League efter att spelat med en man mindre större delar av matchen mot Ajax som kan varit att karlen fick fortsätta några omgångar till, så det står i stjärnorna om Allegri kommer få vara kvar på bänken när Milan tar emot Atletico de Madrid i Champions League åttondelsfinalerna.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Totti ryktas vara tillbaka på plan efter att suttit på bänken senast då han nyligen kommit tillbaks från skada, El Shaarawy ådrog sig en ny skada senast mot Ajax och räknas vara borta ca 3 veckor så inget spel för honom ikväll.

Vi håller med marknaden att Milan skall vara odds-favoriter till att ta hem kampen, dock tycker vi att krysset lockar mer om vi måste göra ett val 1×2 men än mer känns ”Båda lagen göra mål i matchen” till oddset 1.80 som kvällens lir för oss. Oddset kring 1.80 är det lägsta vi kan sträcka oss till för spel.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Milan v Roma, Båda lagen göra mål i matchen tippas till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Milan v Roma 2-2

You must be logged in to post a comment.